کانکس مخابراتی – آشنایی با قیمت و امکانات آن

ویژگی کانکس مخابراتی

ضد آب بودن یکی از اولین و مهمترین ویژگی برای این نوع سازه ها بوده وچرا که با برخورد آب با دستگاه در عملکرد آن اختلال وارد شده و یا بکلی از کار می افتد.پس توجه به آب بند بودن سازه باید در اولویت قرار گرفته باشد و بهتر است برای خروجی هوا نیز از دمپر های مخصوص فیلتر دار استفاده شود.از دیگر ویژگی های مهم کانکس مخابراتی حفظ دمای محیط بوده و از انتقال گرمای حاصل از تابش مستقیم خورشید به فضای داخلی کانکس جلوگیری کند که برای این منظور بهتر است ساخت کانکس با ساندویچ پانل باشد که خود بهترین عایق حرارتی بوده و از تبادل حرارتی بین فضای بیرون و داخل جلوگیری می نماید.

برای خنک کردن دستگاه در تابستان و همچنینین کاهش دمای دستگاه BTS می توان از یک کولر گازی کوچک در داخل کانکس استفاده کرد که در این صورت در هنگام تولید سازه می بایست فضایی جهت قرار دادن کندانسور روی بدنه آن تعبیه شده باشد و تمهیدات لازم جهت برق آن را در نظر گرفته باشیم.کانکس مخابراتی BTS نیازی به پنجره نداشته و فقط یک درب برای ورود به فضای داخلی آن کفایت می کند که درب آن نیز بهتر از نوع ساندویچ پانل و بدونه شیشه باشد تا از تابش نور به فضای داخلی آن جلوگیری نماید همچنین درب می بایست دارای لاستیک های آبند بوده تا در هنگام بستن درب هیچ کونه آب یا گردو غباری نتواند به فضای داخلی راه یابد چرا که گردو غبار نیز یکی از عوامل کاهش عمر مفید دستگاه های الکترونیکی می باشد.

کانکس مخابراتی

ساخت کانکس مخابراتی

ابعاد و محل قرار گیری یا همان جهت گیری سازه در مرحله ترسیم های اولیه و بسته به وسعت فعالیت آن متفاوت بوده و برای سایت های بزرگ ممکن است سازه های خیلی بزرگی نیاز باشد اما بطور معمول ساخت کانکس مخابراتی بصورت کیوسک کوچکی در ابعاد 2*2 الی 2.5*3 متر بصورت روتین از جنس ساندویچ پانل بوده و رنگ آن نیز معمولا سفید یا خاکستری می باشد اما در مناطق امنیتی برای استتار سازه ممکن است از رنگ های خاکی یا استتار جنگل نیز برای بدنه خارجی آن استفاده شود که این گزینه با درخواست خریدار در هنگام ساخت اعمال می گردد.

کانکس میاک کانتین تولید کننده انواع کیوسک و سازه های پیش ساخته به عنوان مشاور طراح و مجری سازه کانکس های مخابراتی BTS بی تی اس و رک های انتقال امواج در تجهیز سایت های انتقال تصویر و امواج در کنار پیمانکاران و شرکت های مخابراتی حضور داشته و همواره نمونه های از پیش تولید شده ای جهت سرعت بخشیدن به تجهیز سایت و دکل از کانکس مخابراتی را در محل کارخانه داشته و در صورت نیاز به ابعاد های بزرگ نیز در اسرع وقت سفارشات را پیگیری و تولید می نماید.

کانکس مخابراتی

کانکس مخابراتی از پراستفاده‌ترین انواع کانکس است. این محصول نیز، همچون سایر انواع کانکس، با بهترین کیفیت و امنیت و قیمتی مناسب توسط میاک کانتن طراحی، تولید و عرضه می‌شود. جهت خرید آن از میاک کانتین می‌توانید با شماره‌های موجود در صفحه تماس بگیرید.

در ادامه در مورد ویژگی‌های کانکس برای‌تان خواهیم گفت و سعی خواهیم کرد ابهاماتی که در ارتباط با این نوع کانکس دارید را برطرف سازیم. اما باز هم اگر ابهامی در ذهن‌تان باقی ماند می‌توانید از طریق تماس با شماره‌های موجود در صفحه با ما تماس بگیرید.

سیستم تامین برق مورد نیاز اینگونه کانکس ها به دو صورت می باشد:

در کانکس های ثابت می تواند از برق های موجود در منطقه استفاده نماید

در کانکس های سیار استفاده از موتور برق های بنزینی یا گازوئیلی

در کانکس های سیار بعضی مواقع استفاده از ژنراتور کرد.

کانکس مخابراتی چیست؟

کانکس مخابراتی نوعی کانکس است که از آن برای قرار دادن تجهیزات و دستگاه‌های مخابراتی و اینترنتی استفاده می‌شود. ازآن‌جا که این نوع کانکس در کنار آنتن‌های بی‌تی‌اس [BTS] قرار می‌گیرد گاه از آن با عنوان کانکس بی‌تی‌اس نیز یاد می‌شود.

کانکس‌های مخابراتی عمدتاً در دو نوع ثابت و متحرک تولید می‌شوند که نوع متحرک یا سیار توسط کشنده قابل حمل است. این نوع کانکس‌ها به‌سبب استفاده‌ی خاصی که از آن‌ها می‌شود باید یک سری ویژگی‌های خاص داشته باشند که در ادامه در مورد این ویژگی‌های خاص توضیح داده خواهد شد.

یکی از مهمترین موارد از مشخصات فنی اینگونه شلتر های مخابراتی عایق بودن آن هاست

شلتر های مخابراتی معروف به کانکس های مخابراتی ویژگی های منحصر بفرد خود را دارد.

عنوان شلتر های مخابراتی یا کانکس های مخابراتی با توجه به کاربری آن ها عوض می گردد.

مشخصات کانکس مخابراتی

همانطور که گفته شد، کانکس‌های مخابراتی یک سری ویژگی خاص نسبت به سایر انواع کانکس دارند و در واقع برای تولید کانکس‌های مخابراتی باید حتماً این ویژگی‌های لحاظ شوند.

نخست آن که کانکس مخابراتی به‌گونه‌ای تهیه می‌شود که هیچ منفذی برای ورود گردوغبار و یا رطوبت به آن وجود نداشته باشد. این امر در راستای نگهداری صحیح و ایمن از تجهیزات مخابراتی در کانکس است، زیرا درصورت ورود رطوبت یا حتی گرد و غبار به کانکس امکان بروز مشکل در تجهیزات مخابراتی و اینترنتی وجود دارد. گفتنی است که عمدتاً از لاستیک‌ یا به عبارت دقیق‌تر از لاستیک آب‌بندی برای گرفتن درزها و منافذ کانکس مخابراتی استفاده می‌شود.

ویژگی دوم آن که باید دمای کانکس‌های مخابراتی حول و حوش 20 درجه باشد زیرا گرما ممکن است سبب بروز آسیب به تجهیزات مخابراتی شود و درکار آن‌ها اختلال ایجاد کند. از همین رو باید تا جای امکان از سرما و یا گرمای بیش از این مقدار برای کانکس مخابراتی جلوگیری شود. از آن‌جا که ساندویچ پانل در برابر گرما و سرما عایق است و اجازه‌ی گرم‌شدن و یا سردشدن بیش از حد درون کانکس را نمی‌دهد، عمدتاً از ساندویچ‌پانل برای ساخت و اجرای کانکس استفاده می‌شود.

کانکس ماینینگ

یکی دیگر از کانکس های پرکاربرد که در بازار شرکت فعال شده است کانکس های فارم ماینینیگ یا کانکس های ماینینگ می باشند که یک نمونه از کانکس های مخابراتی ثابت می باشند که متریال استفاده شده در این کانکس ها همانند کانکس های مخابراتی بوده بعضا از آن ها هم مقاوم تر می باشند.

برای نگهداری ماینر های مخصوص کانکس های ماینینگ تعبیه شده است

هواکش های مخصوص ماینر در اینگونه محصول تعبیه شده است

این مهم‌بودن عدم ورود گرما و سرما به کانکس موجب می‌شود که کانکس‌های مخابراتی تولیدی میاک کانتین فاقد پنجره بوده و همچنین حداقل ضخامت ساندویچ‌پانل‌شان 8 سانتی‌متر باشد. ضمناً در زمان‌هایی که گرما یا سرمای هوا زیاد هستند، یعنی فصول تابستان و زمستان، از یک کولر اسپلیت که توانایی سرمادهی و گرمادهی دارد برای متعادل‌سازی دمای کانکس استفاده می‎شود.

کانکس‌مخابراتی از نوع سیار

مورد دیگری که در ارتباط با ویژگی‌های کانکس مخابراتی باید ذکر شود این است که عمدتاً برای رفع آتش‌سوزی در کانکس یک سیستم وجود دارد که کار آن قطع‌کردن جریان برق تجهیزات مخابراتی داخل کانکس به‌هنگام آتش‌سوزی و فعال‌سازی مکنده‌های درون کانکس جهت خروج هوای داخل کانکس است. در این وضعیت، یعنی زمانی که هوای داخل کانکس توسط مکنده‌ها از کانکس خارج می‌شود، گازی که درون یک محفظه در کانکس نگهداری می‌شود آزاد خواهد شد و بنابراین آتش در کم‌ترین زمان خاموش می‌شود.

در آخر آن که در اغلب موارد، رنگ کانکس‌های مخابراتی سفید یا خاکستری است اما برای موارد خاص و جهت استتار کردن کانکس‌ها با محیط بیرونی، امکان رنگ‌کردن آن‌ها وجود دارد.

کانکس مخابراتی از نوع ثابت


ابعاد کانکس مخابراتی

بسته به خواست شرکت‌های مخابراتی، می‌توان کانکس را در ابعاد مختلفی اجرا و تولید کرد، اما عمدتاً کانکس‌های مخابراتی دارای ارتفاع سه متری و طول 2.5 متری هستند.

سایزهای بیشتر مورد استفاده در شرکت میاک 1.5 * 1.5 متر مربع بوده با ساندویچ پانل

سایز دیگری برای کانکس های مخابراتی سیار 1.5 * 2 متر مربع سیار

سایز 3 * 3 با ارتفاع 3 متر

سایز های متفاوتی با توجه به کاربری آن ها می توان درنظر گرفت

 

قیمت کانکس مخابراتی

نمی‌توان قیمتی واحد و مشخص برای کانکس ذکر کرد، چرا که قیمت این نوع کانکس به موارد مختلفی از جمله اندازه، امکانات و شرایط کلی ساخت بستگی دارد. ضمناً افزون بر این موارد، در حال حاضر نوسانات زیادی در قیمت‌های بازار وجود دارد و بنا بر این موارد بهتر است جهت آگاهی از قیمت دقیق با شماره‌تلفن‌های ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما با در نظر گرفتن موارد لازم، قیمت دقیق را خدمت شما اطلاع دهند.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت محصولات شرکت میاک کانتین

یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در قیمت کانکس های شرکت میاک کانتین استفاده از متریال درجه یک

انتخاب تیم تخصصی ساخت برای هر کدام از تپ بندی کانکس ها با توجه به قیمت محصولات

مدت زمان اجرای کار از زمان تهیه نقشه های اولیه تا اجرای کار و نصب در محل پروژه

پیچیدگی کار و طراحی مهندسی کارهای ویژه

یکی از مهمترین مسائل در ساخت کانکس کاربری آن می باشد

شرایط اقلیمی و آب و هوایی استفاده از محصولات

استراکچر کانکس مورد نظر

رنگ بندی و ترکیب رنگی کانکس های مشتریان و استفاده از کیفیت رنگ بالا

کف سازی کانکس ها

دیوار پوش های مورد استفاده

درب و پنجره های مورد استفاده شده آلومینیومی یا UPVC

دیوارهای ساندویچ پانل یا گالوانیزه با ضخامت 5 سانتی متر

استفاده از ورق های مقاوم 5 میلی برای دیوارها

عایق بندی بسیار مناسب با توجه به کاربری آن ها

منطبق بودن آن ها با استانداردهای لازم کانکس های مخابراتی یا شلتر های مخابراتی یا BTS

مدت زمان استفاده و طول عمر سازه ساخته شده

قیمت کانکس متناسب با کیفیت کانکس

شعار میاک کانتین این می باشد

کیفیت اتفاقی نیست

 

خرید کانکس مخابراتی

برای خرید کانکس مخابراتی و کانکس ماینینگ می‌توانید از طریق تماس با کارشناسان فروش میاک کانتین اقدام کنید. شرکت صعنتی میاک کانتین از معتبرترین شرکت‌های فعال در زمینه‌ی اجرا و تولید کانکس است. متخصصان شرکت همگی دوره‌های تخصصی لازم جهت ساخت و تولید انواع کانکس را در شرکت‌های DQS  و TUV NORD گذرانده و هر یک در زمینه‌ی کاری خود – افزون بر تخصص‌شان – از تجربه‌ای بالا نیز برخوردار هستند. بنابراین به‌هنگام خرید کانکس از میاک کانتین، از کیفیت کانکس اطمینان داشته باشید و با خیالی آسوده کانکس مورد نظرتان را سفارش دهید.

برای خرید کانکس مخابراتی و یا کسب اطلاعات بیش‌تر در زمینه‌ی این نوع کانکس، می‌توانید با شماره‌های درج‌شده در بالای همین صفحه تماس بگیرید.

کارشناسان فروش میاک کانتین در کلیه ساعات اداری آماده پاسخ گویی و مشاوره رایگان به شما مشتریان گرامی میباشند.

دیدگاهتان را بنویسید